Songwriters Circle:
Sørvaag, Wilhelmsen, Eriksrud og Samuels.

Kr 300,- + avg. / 30.06.15 21:00 Del denne siden

Inspirert av konsertene på "The bluebird café" i Nashville, der store låtskrivere spiller sine beste låter og forteller om skriveprosessen og historien bak store hitlåter,drar konseptet nå i gang på Herr Nilsen! De første fire ut er Unni Wilhelmsen, Simone Larsen, Laila Samuels og Hanne Sørvaag, som hver for seg har hatt stor suksess som låtskrivere.

Unni Wilhelmsen fikk sitt store gjennomrudd med plata "To Whom it may concern" som hun fikk to Spellemannspriser for i 1997,i kategoriene Årets kvinnelige artist og Årets album. Totalt har hun gitt ut åtte album og har for lengst passert 1500 konserter. Hun har en rekke samarbeid bak seg både på skive og på scenen, og har nylig blitt fast gitarist i Di Derre. Det aller siste på livefronten er en ny trio med Solveig Heilo (Katzenjammer) og Hanne Mari Karlsen og 14 instrumenter.

Simone Eriksrud slo gjennom som vokalist i D'Sound,som ble dannet sammen med Kim Ofstand og Jonny Sjo i 1993,og fikk Spellamannspris i 1998 i klassen popgruppe. D'Sound har gitt ut 11 album,og Simone har gitt ut soloalbumet "The Last Days And Nights Of Rock n' Roll". Ellers har Simone hatt stor suksess som låtskriver for andre artister,bl.a med sitt bidrag på Donkeyboy's "Ambitions" ,låten "Yes Man" som Bjørn Johan Muri gjorde i Melodi Grand Prix i 2010,som ble en stor radiohit,og skrevet låtene "Driving" og "Start Over" med Marion Ravn.

Laila Samuels var vokalist i "The Tuesdays" som fikk platekontrakt med Arista Records i New York. I 1998 ga de ut sitt debut album,og kom inn på Billboard Hot 100 med låten "It's up to you" ,som også toppet norske radio lister i 7 uker. Laila har skrevet låter for mange utenlandske og norske og artister, bl.a "Burning" til Maria Arradondo, "Hell if I" til Alejandro Fuentes,"Jealous Cause I Love You" til Venke Knutson. Hun bor og jobber nå med prosjekter i Berlin, bl.a Australske Kat Vinter og Tyske Lena Meyer-Landrut.

Hanne Sørvaag ga ut sitt debutalbum i 2002 på Sony,med flere hits på radio.
Hun fulgte opp med et album på eget selskap,og en av låtene ble plukket opp av en svensk publisher som gav henne publishingkontrakt med Universal Music Publishing Sweden. Hun flyttet til Stockholm i 2005 og fikk på få år utgivelser i 70 land med salg på over 4 millioner,med høydepunkt som American Idol finalelåt og to låter samme år i Eurovision. Hun har gitt ut totalt fem soloalbum, med flere topp10 plasseringer.

Kom og hør historien bak låtene du har hørt på radio,og få låtene i låtskriverens egen versjon!

Program

neste ti konserter

Hele programmet