WIP-aften: Unni Wilhelmsen - Altmuligkvinnen

WIP-aften: Unni Wilhelmsen - Altmuligkvinnen


Mandag 30.08.21 Kl. 20:00 / Kr. 150,- / Billett

Hun har vært en av Norges ledende kvinnelige artister i 25 år, noe som behørig feires denne høsten med jubileumskonsert og ny plateutgivelse. Unni Wilhelmsen, sanger, låtskriver og musiker. Soloartist eller i samarbeid med andre artister som Di Derre og Steinar Raknes for å nevne noen. Etter sin suksessfulle platedebut i 1996 med tre påfølgende utgivelser, valgte Wilhelmsen selv og ta kontrollen på sin karriere.  En bratt læringskurve fulgte. I tillegg til å skrive og fremføre sin egen musikk, måtte hun lære alt om produksjon, management, drift av plateselskap, regnskap, jus, promotering og mye mye mer. Kontrollen var ikke drivkraften bak dette valget, derimot hadde møtet med publikum gitt henne god innsikt i hvem hennes musikk nådde ut til. Kvaliteten på utgivelsene var også et viktig premiss for valget siden hun er den som best vet når musikken er klar for verden, uavhengig av eksternt press.

Temaet for den første WIP-aften er å være sin egen musikkarrieres smed og såkalt altmuligkvinne. Plusser og minuser. Do’s and Dont’s. 25 års erfaring deles med publikum denne kvelden. I samtale med Kristin Sevaldsen er Unni Wilhelmsen første gjest ut i høstens WIP-aften serie

Høsten 2021 blir det månedlige WIP-aftener på Herr Nilsen i Oslo.  Temakvelder med samtaler, showcase og nettverksbygging. En møteplass for kvinner i musikkbransjen, hvor menn også er hjertelig velkomne.  WIP er forkortelsen for Women’s International Party som i 2021 arrangerer  sin tredje musikkfestival på rad med fokus på kvinnelige artister. WIP’s egen Kristin Sevaldsen (musiker & produsent) inviterer til et dypdykk og samtale om hverdagen til et utvalg kvinner, artister og fagpersoner relatert til musikkbransjen. Serien støttes av NOPA og Fond for utøvende kunstnere.

Lignende: