Frode & The Frogs

Frode & The Frogs


Lørdag 30.09.23 Kl. 21:00 / Kr. 335,- / Billett

Frode Alnæs regnes som en våre Norges beste gitarister og låtskrivere. Få artister kan skilte med over 40 år på konsertscenen, og samtidig være like etterspurt.

Frode Alnæs er kjent for sin unike evne til å kommunisere med publikum. Dette har gjort han til en av våre mest folkekjære artister. Det er aldri kjedelig når Frode står på scenen. Han er utadvendt og byr alltid på musikalske overraskelser og godt humør.

Frode & the Frogs er Frodes band gjennom flere tiår, ved siden av Dance With A Stranger. Med seg til Herr Nilsen har han Jørun Bøgeberg på bass og Eivind Kløverød på trommer, to svært anerkjente og etterspurte musikere. Bandet forfører med sin musikalitet, sjarme og en spilleglede som overgår det meste. De vil by på høydepunkter fra Alnæs’ lange musikalske karriere.

Frodes musikalske røtter innenfor både jazz og pop, gjør han til en spennende, leken og improviserende musiker. Han legger alltid inn noe nytt i sitt gitarspill og musikalske uttrykk.

Frode Alnæs er kjent som gitarvirtuosen, «sjefen» og opphavsmann til samtlige av låtene til «Dance With A Stranger». Han har gitt ut seks soloplater i eget navn, både som vokalist og gitarist, den siste «Mine venner i nøden» kom i februar 2023. Hele åtte album har han gitt ut med «Dance With A Stranger», og han har medvirket som låtskriver og gitarist på mer enn 150 album i inn- og utland og samarbeidet med de fleste i norsk musikkbransje. Og flere nye plateprosjekter er på trappene. Frode er alltid på vei videre, og er mer produktiv enn noen gang.

Hans lange og eventyrlige musikalske livsreise har gitt ham mye heder og ære, blant annet tre Spellemannspriser.

Besetning:

Frode Alnæs - gitarer/vokal. Jørun Bøgeberg - bass/vokal. Eivind Kløverød - trommer

Foto: Mona Nordøy

Lignende: