Knut Roppestad and The Rambling Rodgers

Kr 150,- / 30.10.13 21:00 Del denne siden

Knut Roppestad and The Rambling Rodgers spiller roots/americanainspirert musikk, mesteparten Knuts eget materiale, men også noe coverlåter av artister fra Hank til Holly Williams.

The Rambling Rodgers består av Lene Svaleng, sang - Morten Hansen, bass - Asbjørn Husby på trommer. Einar Viken er ofte med på diverse strenginstrumenter. Bandet er i storslag og lover et par magiske timer.

Etter to års av og på og opp og ned prosess var albumet «Rough Hope» ferdig i våres. Sjekk på Spotify. Den består av 15 sanger «rundt om kring» håp. Mye akustisk og melodisk musikk med gjennomarbeidede engelske tekster. Albumet er i hovedsak spilt inn i Lydkjøkkenet i Oslo. Som medprodusent har Knut hatt med seg Einar Viken. Stilmessig er «Rough Hope» et variert produkt, men alle sangene har fokus på melodi og formidling av tekst. Responsen på slippfesten i Horten (Stallen) og Oslo (Herr Nilsen) har vært strålende.

Knut Roppestad er en erfaren musiker og låtskriver aktiv i ulike sjangere – fra visesang til tungrock. Han har to album og to EP’er bak seg med utgivelser av egen musikk, men «Rough Hope» er hans første album som singer/song writer på egne bein. Han har spilt mye live, og blant annet spilt rundt i sørstatene i USA – alene (sist nå i september på en Tina Turner tribute festival i Brownsville, TN) og med bluesrock-bandet Shiverbone."