Herr Nilsen Monday Night Rehersal Big Band

kr 100,- / 30.11.09 21:00 Del denne siden

Det profesjonelle storbandmiljøet I Oslo har ligget mer eller mindre brakk siden 90 tallet, da band som Oslo groove company, Oslo 13 og ikke minst Nrk radiostorbandet var i full vigør. Andre hovedsteder har i mange år hatt faste storbandkvelder, der musikere og andre storbandelskere har kunnet treffes og nyte god storbandmusikk. Dette ønsker Herr Nilsen og sentrale storbandmusikere nå å følge opp!

Herr Nilsen, Erik Smith og Rune Haglund har tatt initiativ til å samle en kjerne av musikere, som alle har et nært og kjært forhold til storbandmusikk, men som i sitt daglige musikalske virke, ikke får utøvd dette formatet. Smith og Haglund er i storbandgenren kjent først og fremst fra Oslo Groove Company, men også fra band som Frode Thingnæs storband, Bjørn Jørgensen Big Band, og begge var i ung alder en periode medlemmer i radiostorbandet!

Resten av bandet består av profilerte Norske musikere:

Saxer: Johan Berglie, Morten Halle, Håvard Fossum, Knut Risnææs og Erling Bøhn

Tromboner: Harald Halvorsen, Jørgen Gjerde, Lars Erik Gudim og Ola Rønnow

Trompeter: Rune Haglund, Eckhard Baur, Roy Nicolaisen og Fred Nøddelund

Komp: Erik Smith, Tom Erik Antonsen, Hans Mathiesen og Piano tba!

Dette er kjernen i storbandet, men det vil også fra tid til annen dukke opp overraskelser i form av solister og andre deltakere.

Hver tredje mandag i mnd. Vil Herr Nilsen Monday Night Rehersal Big Band samles, for å øve inn kveldens reportoir, og fremføre dette. Konsertstart vil være rundt kl 20.00, slik at også de som har jobb å gå til dagen derpå, kan få med seg konserten. Etter hver konsert, vil det kanskje bli jam, eller kanskje ikke, hvem vet!!

Det vil også fra tid til annen være mulig å treffe leverandører av blåseinstr. Og tilbehør, og kanskje få kvalifiserte råd om utstyr etc. fra disse, eller gutta i bandet. Tanken er å skape et forum for storbandmusikere enten de er amatører eller profesjonelle, og for elskere av storbandmusikk av alle genre!!

MØT OPP AND TELL YOUR FRIENDS!!!!!!!

Program

neste ti konserter

Lørdag 06.06.20 16:00

Kompen Quintet - strømmekonsert

Hele programmet