ORBO & The Longshots

kr. 100,- / 31.03.08 21:00 Del denne siden

RELEASEKONSERT
Bergensbandet slipper nå sitt tredje album i rekken, og hvor ellers en releasepartyenes festning, selve Herr Nilsen. For første gang noensinne vil hele albumet bli fremført live og bandet vil selvfølgelig signere plater etter konserten.

Albumet er spilt inn i ElectroKitty Studios i Seattle, Wa sammen med Chuck Berrys egne blåserrekke "The Kings of Swing". Foruten ORBOs autoritære stemme og gitarspill, Ine Tumyrs og Reidar Opdals synkroniserte backingvokal, Paul Inge Vikingstads dundrende bass, Stian Tumyrs eksplosive trommer opptrer også Tommy Kristiansen (gitar) og blåserrekken No Torso som gjester.

ORBO & The Longshots opptrådte også på Rockefeller og VG-teltet under By:Larm 2008 og skal ut på omfattende turné momentant etter releasen 31. mars. Dette er et av de mest bunnsolide rockebandene Norge har for tiden og de er endelig klare til å ta skrittet opp på nasjonalt nivå og vise hele Norge hva de er laget av. Bandet som hadde over 70 spillejobber i 2007 og som kommer med sitt 3. album på 3 år ligger klar til å storme opp av skyttergraven med sine beste våpen; Sanger av største kaliber og vokal som et balltre av stål.

Program

neste ti konserter

Lørdag 06.06.20 16:00

Kompen Quintet - strømmekonsert

Hele programmet