Bare Egil Band m/ Band

kr 200,- / 31.05.10 21:00 Del denne siden

31. mai er det duket for en unik dobbeltkonsert på Herr Nilsen i Oslo. Bare Egil Band spiller alle sine spesialskrevne låter med lokal vinkling fra vinterens og vårens turne og Bare Egils Coverband spiller et utvalg lokale ønskelåter fra fjorårets turne.

Som alle ivrige lesere av bareegilblogg.no vet utmerket godt har Egil fått en rekke sinnrike oppgaver av sin finurlige settlistegenerator i løpet av vinterens turne. Denne gir ham stadig i oppdrag å spesialkomponere sanger med lokal vinkling til de forskjellige konsertene. Dette har resultert i slike klassikere som den nye fotballsangen for Sarpsborg og hyllesten til Ålesunds ordfører Bjørn Tømmerdal. Nå kommer for første (og muligens siste) gang en full konsert bestående utelukkende av disse sangene. Her får du høre sangen om John Dee, hymnen om Bærums ordfører Odd Reinsfelt, visa om tettstedet Sande og mye annet. Og som en ekstra bonus blir det altså en full konsert med selveste Bare Egils Coverband med låter håndplukket av konsertarrangører fra hele landet. Dette vil du vel helst ikke gå glipp av?

Bare Egil Hegerberg nærmer seg førtiårskrisen med stormskritt og stor entusiasme. Endelig skal han få kjøpe den porscha han alltid har ønsket seg. Endelig skal han få kjøre ned Bygdø Alle, bade i champagne og tafse på de unge pikene med god samvittighet. Han gleder seg. Han koser seg ved tanken. Ja, han er i fyr og flamme. Men først må han bygge opp litt egenkapital for å finansiere herlighetene. Dette gjør han bla ved å sette opp en intimkonsert på Herr Nilsen.

Du verden for en tosk! Vet han ikke at platebransjen er i krise? Hvor mye kokain tror han at han får for førti øre fra Spotify? Hvor mange unge damer tror han man sjarmerer med 800 visninger på Youtube. Hvor mye billettinntekter blir det av seksten betalende tilskuere på en konsert?
Jaja, inntil den virkelige verden slår ham i trynet med en totalt likegyldig mottakelse av det han har å komme med er han i hvert fall i fyr og flamme over å komme med enda et nytt produkt. En plate som etter hans egen mening kvalitativt plasserer seg trygt midt i produksjonen hans. Ikke så bra som førsteplata, ikke så dårlig som andreplata, omtrent like bra eller dårlig som forrige plate. Ikke noe dårlig skussmål det! Men det spørs om det er nok til å få ungdommen til å titte opp fra World of Warcraft, Twitter og søndagsmiddagen. Det er jo så mye inntrykk om dagen.

Program

neste ti konserter

Hele programmet