Oslopakke 3
Supp: Frode Johansen

Kr 275,- + avg. / 31.08.17 21:00 Del denne siden

Det blir en helt unik stemning når tre av våre største tekstforfattere, låtskrivere siste førti årene samles på samme scene, for å fremføre sine beste låter.

Trond Granlund
- En norsk legende innen americana, folk og visesang med hele 26 utgitte album og fantastiske anmeldelser spredt over en periode på over 40 år. Veteranen kjent for bla. Himmelvogna, De nære ting og sin fantastiske versjon av Himmel på Jord holder det fortsatt gående for fullt med konserter rundt i landet og han er for tiden også aktuell med albumet Tanker er fri, Arbeidersanger som slippes 22 april. Samlealbumet "50 år på veien Vol. 2" ble også sluppet nylig..

Asle Beck
- Et friskt pust på vise, visepopmarkedet i Norge, og har gjort seg både synlig og bemeket med sine personlige tekster og strålende radiolåter som bla. Skur 55, Varme Vinder, Grünerløkka og Alt er nå. Få norskspråklige soloartister kan vise til samme interesse på sosiale medier og på nedlasting og strømmetjenester. Over fire millioner nedlastinger, lyttinger på Spotify og iTunes. Beck har gitt ut to solide og kritikerroste album og i 2016 to nye singler som begge ble listet på flere av de største radiostasjonene i landet.

Trond Ingebretsen ( Bjølsen Valsemølle )
- Frontfigur i Bjølsen Valsemølle som har holdt koken siden de slapp sin første plate "Fem på Midnatt" i 1982. Ingebretsen har skrevet noen fantastiske tekster og selvom han og Bjølsen Valsemølle kanskje oppfattes som et Oslofenomen har hans fortellerevne blitt lagt merke til i hele Norge. Hvem har vel ikke hørt nydelige låter som Vaterlands Bru, Vålerenga Kjerke og fantastiske Soria Moria som han gjør sammen med artister som bla. Åge Aleksandersen og Bjarne Brøndbo.

Program

neste ti konserter

Hele programmet