Bluegrasskveld med Roarin' Sandy og Onkel Tuka

cc100 / 31.10.12 20:30 Del denne siden

Haldenbandet Onkel Tuka har eksistrert i en årrekke, og de har gledet en stadig større fanskare på mang en arena. De leverte en av de desidert beste konsertopplevelsene under Risør Bluegrassfestival i sommer. Bandet har gitt ut trilogien Gud, Død, Kjærlighet- og plata Hvit Honning fra sistnevnte kategori ble tildelt Spellemannspris tidligere i år! Musikken omtales av mange som "geriljagress", med norske tekster og egne tolkninger av trad-låter.

http://www.onkeltuka.no/

Ny plate slippes 19.oktober:
http://www.platekompaniet.no/Musikk.aspx/Artist/Onkel_Tuka/?id=00036816

Bluegrassbandet Roarin' Sandy ble dannet ved en ren tilfeldighet - alle i bandet var på utkikk etter noen å dyrke sin lidenskap for bluegrassmusikk sammen med, og det fant de på Risør Bluegrassfestival sommeren 2011. Roarin' Sandy fant kort tid etter veien til øvingslokalet og ble kjapt klare for å levere musikken de elsker til folket.
Musikken bandet spiller kan betegnes som en blanding av tradisjonell amerikansk bluegrass, folk og en liten dose blues. Bandet består av medlemmer fra både øst, sør og vest i Norge, men har sin base i Oslo. Flere av medlemmene er også aktive i andre band som også er plantet i bluegrasstradisjonen.
Besetningen er Ole Martin Tunæs Nakkim på banjo, Atle Kvia (Novel Arch) på mandolin, Fride Grova Hofseth (Tales of the Undertow) og Trine Skullestad Andreassen (Sweet Marie) på vokal, og til sist Christian Buffon på gitar.

http://www.facebook.com/RoarinSandy

Program

neste ti konserter

Hele programmet