Foto: Helle Navratil

Jorunn Hodne m/band

Kr 180,- + avg. / 25.04.19 21:00 Del denne siden

Ny singel, for første gang på norsk fra Stavangerartisten Jorunn Hodne. Bandet er råklart, og gleder seg til å presentere egenkomponert stoff. Det er lett å like, og de er lette å like. Denne gjengen har massiv spilleglede, strutter av energi og sparer ikke på noe.

Konsertstart 21:00
Harmonier og perk: Ingvill Bjorland
Akk gitar, elgitar og harmonier: Rolf Kloster
Pedal steel, elgitar og banjo: Thorbjørn André Bilstad Olsen
Bass og harmonier: Eivind Hodne
Trommer: Ole Andre Fossan-Bergem
Vokal: Jorunn Hodne

Hodne har begeistret både publikum og kritikere med sine Nashville-innspillinger. Hun har med seg et seksmanns band, de spiller hennes eget materiale, og noen håndplukkede låter fra anerkjente sing and songwriters som f. eks Boots Ottestad, Jimmy Lagnefors, Jeff Cohen og Arne Hovda. Jorunn er først og fremst kjent som soloartist, kulturjournalist og skuespiller i hjembyen Stavanger.

Hodne, som tidligere har jobbet 11 år i TV-bransjen, har utmerket seg med sine egenproduserte musikkvideoer. Den tidligere journalisten filmer og redigerer stort sett alt selv med mobilen. En av videoene er filmet på Cuba, en er produsert utelukkende av Snapchat-snutter, en annen på toppen av Preikestolen, og den hotteste av dem alle kom i tre versjoner: heterofil, homofil og lesbisk.