Paal Flaata - Julekonsert i Vålerenga kirke.

Paal Flaata - Julekonsert i Vålerenga kirke.


Fredag 01.12.23 Kl. 19:00 / Kr. 450,- / Billett

I tradisjonen tro, spiller Paal Flaata også i år julekonsert i Vålerenga kirke

For syttende gang ønsker vi Paal velkommen til Vålerenga. Den danner en fin avslutning inn mot jula. Paal leverer alltid en solid prestasjon, og de siste årene har en nærmest fullsatt kirke satt Vålerenga i høytidsstemning. Vi er like spente på årets konsert.

Konsertstart kl. 18.00. Billetter på TicketCo.

Som vanlig akkompagnert av blant andre sin dyktige makker Gøran Grini Denne kvelden blir det både nydelige låter fra "Christmas Island" og andre perler fra Paal Flaatas utgivelser gjennom årene.

Gjennom en platekarriere som strekker seg mer enn 25 år tilbake i tid – de siste 20 av dem som soloartist – har Paal forundret omgivelsene med en stemme som ikke synes å være riktig av denne verden.Paal er en av de mest-turnerende artister her til lands, og har sammen med pianist og produsent, Gøran Grini spilt på de fleste norske scener gjennom 20 år.

Som soloartist har han gitt ut til sammen åtte album, noe som blant annet har resultert I tre Spellemann nominasjoner. (Wait By The Fire, Come Tomorrow og Love and Rain)

På 1990-tallet var Paal frontfigur og vokalist i Midnight Choir som ga ut 5 album, hvor de blant annet vant Spellemannsprisen for det kritikerroste albumet, Amsterdam Stranded.

Booking :Sven E Hansen.

Tlf: 41244511

Lignende: