Lorenzo Nardocci  Trio

Lorenzo Nardocci Trio


Onsdag 02.03.22 Kl. 20:00 / Kr. 240,- / Billett

Lorenzo Nardocci er en italiensk pianist, bosatt i Norge siden 1999.  Han har en allsidig stil, påvirket av improvisert nordisk jazz, blandet med den italienske melodiske tradisjonen og et snev av latin- og soul-grooves. Lorenzo har vært en aktiv frilanspianist, organist og pianolærer i mange år. 

Etter utdanning fra Norges Musikkhøgskole startet han karrieren som komponist i en alder av 45. Lorenzo har spilt med mange flotte musikere, både i Nord og i utlandet og nå er han veldig glad for å ha funnet en magisk match med Andreas Dreier på bass og Terje Evensen på trommer. Trioens første innspilling, kalt “Those Who Wait” ble gikk ut i 2019. Plate nummer to heter «Secondo Me» og kom ut 19.11.2021 by Losen Records. 

Denne ble spilt i legendariske Rainbow Studio i Oslo i sommeren 2021 og bærer preg av Lorenzos sine musikalske refleksjoner over livsstunder på veien som pianist, samt hjemme i hverdagen med sine kjære. 

Musikken av Lorenzo Nardocci Trio er full av energi men også av myke stunder.  Dype tanker noen steder, som veksler med gledelige og grasiøse øyeblikk. 

Foto: Nikolaj Blegvad

.

Lignende: