Frode

Frode & The Frogs


Lørdag 02.11.19 Kl. 22:00 / Kr. 300,- / Billett

FRODE & THE FROGS

Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister og mest suksessfulle låtskrivere og artister. I 35 år har han gledet et stort publikum gjennom sin musikk, spilleglede og sitt smittende humør. Frode Alnæs er gitarvirtuosen og ”sjefen” i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. Han er mannen bak melodier som ”Long December Night”, ”Everyone Needs A Friend”, ”Invisible Man” og verdenskjente ”Vitae Lux”. Frode har også gitt ut flere suksessfulle soloplater. Vinteren 2018 var han dessuten premieklar med sin nye soloforestilling «Min dans med strenger», som har høstet strålende kritikker med terningkast 6 landet rundt. Forestillingen gjestet 50 kulturhus over hele landet i 2018.

Frode har komponert operaen ”Donna Bacalao” og levert en rekke bestillingsverk til ulike festspill og festivaler. Han er også en etterspurt solist med orkestre, storband, kor, korps og band, både som gitarist og sanger.

Frode & the Frogs har vært - og er - Frodes band gjennom 20 år, ved siden av Dance With A Stranger. Han drar nå i gang igjen bandet, og de skal gjøre en del konserter gjennom året. Og det planlegges plateinnspilling i mai 2019. Frode & the Frogs er en klassisk powertrio med Jørun Bøgeberg på bass og Eivind Kløverød på trommer, to svært anerkjente og etterspurte musikere. Bandet forfører med sin musikalitet, sjarme og en spilleglede som overgår det meste. Og med Frode Alnæs som frontfigur blir det både fantastisk gitarspill og mye godt humør. I tillegg til å være en svært seriøs musiker, er Frode en stor entertainer.

r det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum – han rett og slett elsker sitt publikum – og de elsker han!

Besetning:

Frode Alnæs - gitarer/vokal

Jørun Bøgeberg - bass/vokal

Eivind Kløverød - trommer

Lignende: