Bajazz Big Band presenterer musikk av Jos Heutmekers

Bajazz Big Band presenterer musikk av Jos Heutmekers


Mandag 03.06.19 Kl. 20:00 / Kr. 200,- / Billett

Det er en stor glede for Bajazz Big Band å få presentere en konsert med komposisjoner av bandets musikalske leder, nederlenderen Jos Heutmekers. I tillegg til å være en fremragende storbandleder er Heutmekers en svært interessant komponist og arrangør. Jos er utdannet innen jazzkomposisjon både ved konservatoriet i Amsterdam og ved Norges Musikkhøgskole og har bred erfaring med komponering og arrangering for ulike ensembler, blant annet Kringkastingsorkesteret, Det Norske Blåseensemble og ulike storband både i Norge og Nederland. 

Det er også verdt å trekke frem arbeidet med prosjektet LUNAR-orchestra hvor musiker av ulike bakgrunner og nivå møter hverandre under mottoet 'LIVE UNITED ART'. LIVE; den digitale playlisten din er gøy, men ingenting er så vakker som levende musikk, UNITED; publikum, profesjonelle og amatører; musikken opplever vi sammen, ART; i tillegg til at vi samarbeider på store orkestrale lyder går vi også på oppdagelsesreise til våre individuelle kreativitet.

Bajazz Big Band vil på denne konserten presentere ulike komposisjoner av Heutmekers som er spesialarrangert for storband og lover en kveld med lyriske melodier, fengende rytmer og spennende improvisasjoner.

Lignende: