Hilde Leite Gaupås – slippkonsert: Pieces & Puzzles

Hilde Leite Gaupås – slippkonsert: Pieces & Puzzles


Tirsdag 10.10.23 Kl. 20:00 / Kr. 270,- / Billett

Hilde Leite Gaupås presenterer nyutgivelsen Pieces & Puzzles – et soloalbum med egne låter, farget av hennes forkjærlighet for det minimalistiske, åpne og ”rufsete” lydbildet. Hilde har bakgrunn fra jazz-tradisjonen, og har siden 90-tallet vært inspirert av eldre teatermusikk (bl.a. Weill/Brecht), og musikere som Tom Waits, Marianne Faithfull, Lotte Lenya og Edith Piaf.


Ideen med prosjektet Pieces and Puzzles har vært å samle tråder fra ulike faser i livet, og sette dem sammen – som et puslespill. Musikken og tekstene har blitt til gjennom hele 25 år, som små biter fra et liv. Bitene har vært bevegelige og stadig funnet nye plasser å passe inn i. Nå er de endelig samlet i et album.Hilde har tidligere gitt ut albumet Lonely Songs (2015) med Kurt Weill Ensemble, et band som uten tvil har vært med å forme henne som musiker og formidler. Ensemblet har gjestet Herr Nilsen flere ganger.

Med seg på albumet og konserten har Hilde en bukett eminente musikere, som hun har samarbeidet med gjennom ulike perioder av sitt musikalske virke:

Åsmund Reistad, gitar og kontrabass

Stine Lindseth, gitar

Kenneth Enes Kristoffersen, trommer

Sigrun Eng, cello

Morten Michelsen, klarinetter

Håkon Graf, tangenter

Torbjørn Sletta Jacobsen, saksofon

Guro Gravem Johansen, koring

Magnus Torkildsen, lyddesign

Lignende: