Kristin & Kvistum - acoustic

Kristin & Kvistum - acoustic


Tirsdag 12.11.24 Kl. 20:00 / Kr. 290,- / Billett

Kristin Sevaldsen - Sopran Saksofon                     Lars A. Kvistum - Piano 

Kristin Sevaldsen og Lars A. Kvistum har samarbeidet i stort og smått i over et ti-år og så langt har de en kritiker rost album utgivelse bak seg. Hovedtyngden av materialet henter de fra hver sine kataloger og plateutgivelser, men i dette duo formatet strippes de låtene ned til kun sopransaksofon og flygel. 

Musikken er skjør og naken, men den puster og lever. Acoustic er et ærlig album som lett lar seg gjenskap live på scenen. Her er delikate improvisasjoner, med tydeligere referanser til jazz, folkemusikk og filmmusikk. Musikerne lar lytteren komme tett på. De lar pusten fra saksofonisten og knirking fra pianokrakken og pedalene høres når de spiller. Det er intimt og helt akustisk. 

Duoen Kristin & Kvistum har samarbeidet siden 2013, og utgjorde bl.a. kjernen i Kristin Sevaldsen band og hennes solo utgivelser i 2015, 2017 og 2019. Kristin har også medvirket på flere av Kvistum’s soloutgivelser. Dette er et godt innarbeidet duoformat som publikum lett lar seg glede over. 

 OM MUSIKERNE: 

Kristin Sevaldsen er saksofonist og komponist. Hun har flere utgivelser bak seg og har hovedsakelig jobbet som soloartist med en klar musikalsk signatur. I tillegg har hun også arbeidet som freelance musiker både nasjonalt og internasjonalt. 

Lars A. Kvistum er pianist og komponist og har et særpreg som særlig kommer til uttrykk på hans solo utgivelser med synth musikk. Foruten solokarrieren jobber han som freelance musiker nasjonalt og internasjonalt.

Lignende: