Marius Lien Organ Trio

Marius Lien Organ Trio


Fredag 13.09.24 Kl. 21:00 / Kr. 300,- / Billett

Foto: Guro HansenKonsertstart kl 2100. Billetter på Ticketco eller i døra.

Marius Lien er av mange regnet som en av de mest lovende unge norske bluesmusikere. Han er en energisk gitarist, vokalist og låtskriver og bluesen ligger hans hjerte nærmest. 

Han har samarbeidet med med bl.a Amund Maarud og Vidar Busk, og denne gangen har han med seg sin egen orgeltrio til Østkanten bluesklubb! Trioen består av Marius Lien på gitar og vokal, Håvard Ersland på Hammond B3 og Vegard Staum på trommer! Sammen lovar de eit heidundrande liveshow og svingende låter!

På sin unike måte tolker han gamle storheter så vel som egne komposisjoner og han har spilt på en rekke bluesklubber og festivaler, på små og store scener rundt om i Norge og i utlandet.Debutalbumet ble utgitt i 2023 med storslagen release på Notodden Bluesfestival. Torsdag 4. april ble det klart at Marius Lien ble året spellemannsprisvinner i katogorien Blues for albumet The Woodland Songbook Part 1 , en stor annerkjennelse av hans låtskrivertalent. Albumet er både nyskapende og lekent og samtidig med røtter i både bluesen og rocken. Her finnes alt fra bluesdrevne låter til mer psykedeliske rockelåter.

Hør på albumet på Spotify  og velkommen til konserten!

Lignende:
Fredag 14.06.24 Charlie Watts swinging birthday party
Torsdag 18.07.24 Joakim Tinderholt trio
Fredag 27.09.24 Soft City
Fredag 04.10.24 Geir Bertheussen Blues Band
Fredag 11.10.24 Tina Lie
Fredag 18.10.24 Amund Maarud & Lucky Lips