Blues in a Cop

Blues in a Cop: Slippfest!


Fredag 14.06.19 Kl. 21:00 / Kr. 170,- / Billett

Blues in a Cop slipper ny plate! Den rykende ferske skiva "Arrest my Case" er selvsagt tilgjengelig for kjøp etter konserten:) Blues in a Cop - (BiaC) ble etablert som et rent bluesband i 1995. BiaC er en videreføring av et band etablert som et kriminalitetsforebyggende tiltak noen år tidligere. Navnet gjenspeiler bluesen i enhver politimann. Enhver kan jo bli ganske "blå" på slutten av en nattevakt. Gjennom 22 år har BIAC gjestet mange festivaler og klubber, hvor Notodden Bluesfestival, Skånevik Bluesfestival, Smuget og Buckleys utgjør noen av de mest betydningsfulle stedene bandet har fått spille på. 

I tillegg har bandet opptrådt som musikalske ambassadører for politietaten på en rekke ulike arrangementer for både voksne og barn. Gjennom årene har bandet stilmessig fått en profil som bluesband med "tung fot", dvs. med et ben godt inn i rocke-sjangeren. Tung bluesbasert rock er kanskje den karakteristikken som best illustrerer BiaC’s musikk i dag.

 Vokal: Hans Amund Solberg Gitar: Tor Arne Gjelsnes Bass: Jan Eirik Hallingskog Trommer/Vokal: Bjørn Pedersen

Bandet har sluppet 3 CD-produksjoner med eget låtmateriale: ”Cuffed on Blues” i 1998, ”Strong arm of the Law” i 2002 og ”Live Uncuffed” I 2009.

Lignende: