The Norwegian Soulband

The Norwegian Soulband


Lørdag 14.09.24 Kl. 21:00 / Kr. 325,- / Billett

The Norwegian Soulband er landets tøffeste funk & soul band. Bandet har fartstid tilbake til 1989, da under navnet SixPack. Med et stramt komp, blåserekke og soulfull vokal gir dette den umiskjennelige The Norwegian Soulband -sound. Bandets spilleglede brer seg over publikum som får servert en stor dose soul & funk med høy partyfaktor.

Med vokalist Kim Rune Hagen er konsertene den rene eksplosjonen og han er antakelig det råeste vi har av vokalister i Norge akkurat nå. Albumet «Groove Your Hips» fra 2021 (vinyl og digitalt) har fått hederlig omtale og spilles stadig på radio i Norge og dedikerte soul funk kanaler i Europa.

Soulbandet gjester jevnlig store festivaler som Notodden bluesfestival, Nidaros blues, Skånevik Bluesfestival, Trandal bluesfestival, Nevlunghavn Live, Sildajazz og Rørafestivalen for å nevne noen av de større, samt klubbjobber og events.

Det er nesten smått utrolig, men The Norwegian Soulband har tross sin eksistens i over 30 år gått under radaren hos bookingansvarlig i Nidaros Blues. Den tabben skal vi rette opp i nå. Gjør deg klar for de heftigste låtene fra 60-tallet og tøffe egenkomponerte låter. Det blir soul- og funkfest på Nidaros i år.

Jan Engen, Nidaros blues, etter å ha hørt bandet på Trandal bluesfestival i -21..

Han ble etterfulgt av Norwegian Soulband med supervokalist Kim Rune Hagen i spissen. Det ble mer funk enn soul underveis i deres sett, men du verden for et bra partyband dette er på en festival som Nidaros.

Bluesnews 26.04.2022 Freddy Toresen

Dette var ikke bare en konsert…det var en OPPLEVELSE!»

Gjest i Notodden kirke, Notodden bluesfestival -22.

Bandet:

Kim Rune Hagen                           Vokal

Tommy Larsen                              Gitar og Vokal

Bjørn Edmund Fosstveit                            Bass

Per Christian Pedersen                Trommer

Per Christen Stiansen                  Piano/Orgel, kor

Tron Taalesen                               Saksofoner , kor

Vidar Torbjørnsen                        Trompet/Flügelhorn, kor

Lignende:
Fredag 27.09.24 Soft City
Fredag 06.12.24 Undertakers Cirkus