The Songs of John Prine

The Songs of John Prine


Torsdag 16.02.23 Kl. 20:30 / Kr. 325,- / Billett

Da John Prine døde av corona 7. april i fjor, knappe to måneder etter at han nok en gang hadde sjarmert og rørt et fullsatt Oslo Konserthus i senk, gikk det en bølge av genuin sorg gjennom den utvidete americana-verdenen. Prine var både forbilde for alle låtskrivere og en overlegen vismann som snakket til svært mange av oss andre med sine tekster og fremføringer, ofte i det veikrysset der underfundig humor og velformulert empati møtes.

Det gir en god følelse å vite at postmannen fra Chicago fikk oppleve at helt nye generasjoner av sangere/ låtskrivere og artister om og om igjen forelsker seg i sangene hans og lager tribute album på rekke og rad. Denne kvelden presenterer vi et bredt spekter av både unge, nye og «eldre» veteraner innen norsk americanamusikk som alle har John Prine sterkt i hjertet sitt. Vi garanterer en magisk og bevegende kveld med høy sentimental faktor...På scenen får du oppleve et stjernelag:MALIN PETTERSENTOINI KNUDSENTOVE BØYGARD & TOM ROGER AADLANDJOHANNA DEMKERJOHAN BEGGRENBILL TROIANIBILL BOOTH—

Norsk Americana Forum har som formål å spre kunnskap om og gjøre Americana sjangeren kjent i Norge blant publikum, presse, media og musikkbransjen generelt. Som et ledd i dette arbeidet, presenterer vi en konsertserie hvor kremen av norske Americana-artister spiller låter av utvalgte legendariske låtskrivere som har satt sitt preg på sjangeren vår. Flere artister - gjerne både etablerte og nye lovende, står på samme scene med et drevent band som er satt sammen spesielt for denne kvelden.

Lignende:
Fredag 03.05.24 Sweetheart
Torsdag 09.05.24 Rebekka Lundstrøm med band
Onsdag 22.05.24 Stråberries med venner
Torsdag 23.05.24 Ledfoot
Torsdag 04.07.24 HAUGLAND
Fredag 19.07.24 The Unknowns (US)
Fredag 30.08.24 Mighty Magnolias