Tribute to Terry Gibbs & Bill Holman. Sandvika storband med Rob Waring (vib) og Eckhard Baur

Tribute to Terry Gibbs & Bill Holman. Sandvika storband med Rob Waring (vib) og Eckhard Baur


Søndag 16.06.24 Kl. 19:00 / Kr. 230,- / Billett

Sandvika Storband med Rob Waring (vib) hyller Terry Gibbs og hans legendariske storband, «Terry Gibbs and his Dream Band». Samtidig hyller vi Bill Holman (1927- 2024) legendarisk storbandarrangør og komponist som stod for brorparten av låtene Terry Gibbs gjorde med sine storband, Holman stod også bak arrangement for Stan Kentons band, og har også hatt storband i eget navn. Terry Gibbs (f 1924) har vært en av de ledende jazzvibrafonistene og bandlederne siden slutten av 50-tallet. Sandvika Storband ønsker med denne konserten å hylle to av de virkelig store jazz-legendene.

Rob Waring (N – US) er vibrafonist, perkusjonist, og komponist i verdensklasse, bosatt i Norge siden 1981 og meget aktiv innen jazz og samtidsmusikk. Han har gitt ut flere CD er i eget navn, samt vært bidragsyter på utallige innspillinger med andre artister. Han underviser i perkusjon på Norges Musikkhøgskole.

Sandvika Storband er et av Norges ledende storband og er i storform. Musikken til Terry Gibbs dream band, hovedsakelig ført i pennen av Bill Holman står som en påle i storbandlitteraturen. Konserten ledes av Eckhard Baur (trp). Velkommen til en hardtsvingende hyllest til Gibbs og Holman.

Lignende: