Siril Malmedal Hauge | Oslo Jazzfestival 2022


Lørdag 20.08.22 Kl. 20:00 / 310,- / Billett

Siril Malmedal Hauge lager musikk som beveger og fenger. Med hennes klare og uttrykksfulle stemme, befinner musikken seg i et iørefallende landskap, men med en god dose finurligheter. Tekstene snirkler seg fra skygger til fjærlette tema og blir omtenksomt pakket inn, med knallsterke prestasjoner i alle ledd. I år er vi få heldige å få oppleve hun på Herr Nilsen under Oslo Jazzfestival.

Hennes prosjekt «Slowly, slowly» har mottatt strålende anmeldelser, og albumet ble nominert til Spellemannsprisen i kategorien jazz i 2021. Med hennes gode fortellerkunnskaper og silkemyke vokaler er det ikke rart at albumet er beskrevet «som medisin på resept». Kritikere melder at Sulalendingen er kremen av dagens ungjazz og albumet lover at hun vil prege norsk musikkliv å mange tiår fremover.

På årets festival står Siril Malmedal Hauge for vokaler og fløyte, men har også med seg en rekke andre musikere på scenen. Martin Myhre Olsen på saksofon, Torgrir Hovden Standal på gitarer, Kjetil André Mulelid på piano, Martin Morland på bass og Henrik Lødøen på trommer.

Lignende: