Bjølsen Valsemølle

Bjølsen Valsemølle


Fredag 20.12.19 Kl. 21:00 / Kr. 275,- / Billett

Bjølsen Valsemølle leverer sin tradisjonelle førjulskonsert på Herr Nilsen! Gutta spiller låter fra det sista albumet, samt en rekke klassikere fra tidligere tider.

Bjølsen Valsemølles niende album «Tider skal komme» ble utgitt høsten 2015 til overveldende og strålende tilbakemeldinger. Aftenposten mente at Bjølsen fortsatt står fjellstøtt på egne premisser. VG påstod at ingen synger punk som Bjølsen Valsemølle, og Trønder-avisa var glade for at det kom et musikalsk lyspunkt inn i en ellers kommersiell og markedstilpasset hverdag. Ikke minst fikk Bjølsen innpass på flere ulike «beste album i 2015-lister» på tampen av året. «Tider skal komme» er et varmt og sterkt album fra et band som har en historie som går mer enn førti år tilbake i tid. Og som Aftenpostens anmelder Svein Andersen så fint og riktig påpeker;

«Solidaritetstanken sitter i ryggmargen. Det gjør også optimismen og fremtidshåpet. Stayerevnen til låtskriver og frontmann Trond Ingebretsen og Bjølsen Valsemølle er både imponerende og interessant. Ikke nok med at de har holdt det gående i nærmere 40 år, klarer de fortsatt å ta pulsen på samtiden, hedre historien og fargelegge sitt uttrykk med kledelig avvæpnende nostalgi. (...) dette er et revitalisert og potent band som fortjener større oppmerksomhet»

BJØLSENS  VALSEMØLLE’s  2019 utgave er: 

Trond Ingebretsen, sang, gitar og munnspill, 

Leif
Ottesen, gitar og kor

Endre Christiansen, orgel, piano og synth, 

Lars
Aas Hansen, bass og kor

Even
Finnsrud, trommer og kor

Lignende:
Lørdag 10.12.22 Bjølsen Valsemølle på Herr Nilsen