The Sinatra Songbook Swingin' Christmas // Oslo Jazzforum på Herr Nilsen

The Sinatra Songbook Swingin' Christmas // Oslo Jazzforum på Herr Nilsen


Lørdag 21.12.24 Kl. 16:00 / Kr. 270,- / Billett

The Sinatra Songbook Swingin’ Christmas er den perfekte oppladningen til julen, med utadvendt sjarme og swingende toner i den beste amerikanske tradisjonen.

Det er lov å pynte seg for anledningen og forberede seg på en kveld fylt med musikalsk underholdning. The Sinatra Songbook, ledet av den karismatiske vokalisten Ingar Kristiansen, vil ta publikum med på en reise gjennom den amerikanske julesangbokas mest ikoniske sanger, ispedd nyarrangerte låter fra «The Capitol Years» som garantert vil begeistre.

Bak hver tone står en dyktig besetning av musikere; inkludert den talentfulle trommeslageren Torstein Ellingsen, den virtuose pianisten Magne Arnesen, den drivende bassisten Stig Hvalryg, den lidenskapelige tenorsaksofonisten Håvard Fossum og den strålende trompetisten Eckhard Baur. Sammen skaper de en musikalsk symfoni av juleglede og feststemning som vil berøre hjertene til alle som er til stede.

Sekstetten er inspirert av legender som Sammy Davis jr., Billie Holiday, Ella Fitzgerald og selvfølgelig Francis Albert Sinatra.Så gjør deg klar til en underholdende og stemningsfull konsert. Dette vil du ikke gå glipp av!

Ingar Kristiansen - vokalEckhard Baur - trompetHåvard Fossum - tenorsaksofonMagne Arnesen - pianoStig Hvalryg - kontrabassTorstein Ellingsen - trommer

Lignende:
Fredag 26.07.24 Haakon Graf 3.0
Lørdag 27.07.24 Petter Dalane kvintett // Oslo Jazzforum på Herr Nilsen
Lørdag 10.08.24 Jørn Øien trio // Oslo Jazzforum på Herr Nilsen
Lørdag 10.08.24 Det Norske Poesi- og Satireorkester
Onsdag 21.08.24 PRIMA VISTA SOCIAL CLUB
Lørdag 24.08.24 Julian Haugland kvintett // Oslo Jazzforum på Herr Nilsen
Onsdag 28.08.24 Vokal-onsdag: Helle Brunvoll kvintett // Oslo Jazzforum på Herr Nilsen
Lørdag 31.08.24 Lund/Nymo/Vågan/Kleppan // Oslo Jazzforum på Herr Nilsen
Onsdag 04.09.24 TJØSVOLL/KOMPEN/LE PAPE
Lørdag 07.09.24 Umami Brothers feat. Odd Riisnæs // Oslo Jazzforum på Herr Nilsen