Thomas Selvaag Moss med band

Thomas Selvaag Moss med band


Tirsdag 22.10.24 Kl. 20:00 / Kr. 270,- / Billett

Thomas Selvaag Moss endelig ute med fullt band. Han begynte å lage musikk som tolvåring – med et orgel i kjellerstua. Siden har han reist rundt med band, spilt på noen av Norges største scener … og minste … vært gjestevokalist på mange utgivelser, men begynte ikke å gi ut soloalbum før i 2019. og har fått strålende anmeldelser. Han er stemmen du ganske sikkert har hørt men ikke vet hvem er.

«Thomas er en av de fremste låtskriverne her hjemme som sjarmerer lytterne med en varme og tydelig tilstedeværelse i låtene. Han beveger seg med selvtillit innenfor pop, rock, folk og Americana. Men som han selv sier, jeg lager sanger, ikke sjanger.» - Off the record

Thomas er i ferd med å ferdigstille sin nyeste utgivelse i disse dager: The Popular EP, hvor første singel kom i vår med «Boys and Girls» som viser hans mer kommersielle side – som fortsatt er rotfestet i klassisk låtskriving.

Bandet består av: Thomas Selvaag Moss /vokal og gitarer. Anders Lindstad /bass, kontrabass og cello. Johannes Kjos /piano. Bjørn Einar Hanstveit /trommer og perkusjon.

Utgivelser:

«Jack of Hearts» 2019 album

«Oh Brother» - 2022 single

«Death of a Salesman» 2022 single

«Nordnorsk julesalme» 2022 single

«The Nightscars» 2023 album

«There Was Mistletoe and Time to Go» 2023 single

«Boys and Girls» 2024 single

Lignende:
Lørdag 31.08.24 Laila Samuels m/band
Torsdag 12.09.24 Kate Taylor (US) & Alan Thomson (UK)