Mighty Marith & the MeanMen

Mighty Marith & the MeanMen


Fredag 23.02.24 Kl. 21:00 / Kr. 270,- / Billett

Etterhvert har Marith tatt et steg videre, og utvidet besetningen med trommer. Dette har gjort bandets stil mere «groovy». Bandets musikalske uttrykk er markant endret og bluesen har fått rythm, og kles stadig opp i souldrakt, med enkelte funky anheng. Et musikalsk landskap der både Marith og bandet har erfaring nok til å fremstå som komfortable. Kjernereportoaret består av egne versjoner av klassiske blueslåter, rythm’n’blues- og soulperler.

Selv om Marith har deltatt på mange plateinnspillinger og tv-program opp gjennom årene, er det som liveartist hun virkelig stråler. I nærkontakt med publikum er Marith på hjemmebane og leverer sammen med sine MeanMen bedre enn noen gang.

»Mighty»Marith Endresen har over 40 års erfaring som profesjonell sanger og artist. Med sitt kraftfulle og særegne musikalske uttrykk, utstråler hun en egen autoritet og er uten tvil en blues- og soulsangerinne av rang. Rekken av kjente og feterte samarbeidspartnere gjennom karrieren er lang. Dette har imidlertid ikke gjort Marith særlig blasert. Hun trivs best med nærhet til publikum og det advares om at den verbale stilen, ved anledning kan bli både spontan, røff og upolert.

Hans Isaksen, gitar, har spilt med Marith siden 1992. Han er opprinnelig fra Vadsø, men har virket i det regionale musikkmiljøet i Vesterålen de siste 20 åra. En bluesgitarist med distinkt stil og rotekte gitarsound. Hans er dessuten en markant og outspoken skikkelse som setter sitt preg på enhver opptreden. Han har tidligere spilt med «Roots ’n’ Boots», og diverse blues og rockeband.

Trond Hansen, bass, har spilt sammen med Marith i over 40 år. I tillegg har han turnert og/eller spilt med en rekke regionale prosjekter i Vesterålen samt bl.a. Robin Bibi (UK), Eden Brent (US), Greg Izor (us) og Dave Fields (US). Utvalgte bluessjeler kjenner han kanskje også som «Boogieman» fra GB Blues express.

Marcus Lewin, trommer, er freelance musiker, bosatt i Oslo. Han har tilført mer enn rytmefølge til bandet. Med sitt virtuose trommespill løfter han konseptet til nye høyder. Han har en lang og imponerende liste med oppdragsgivere. Dette er mannen som overtok trommekrakken i «Brazz Bros.» etter Egil «Bop» Johansen! Med «Brazz Bros.» spilte han verden rundt i ti år, og før det har han hatt en lang karriere som freelance musiker i hjemlandet Sverige.

Lignende: