Bushman's Revenge

Bushman's Revenge


Fredag 24.02.23 Kl. 21:00 / Kr. 270,- / Billett

Bandet har siden dag en har hatt et sikkert grep om termostaten og fått konsertpublikum til a koke pa begge sider av Atlanteren. De har blitt beskrevet som en missing-link mellom Albert Ayler og Black Sabbath og som en Marshall-forsterkerversjon av John Coltrane's Interstellar Space. Bushman’s Revenge har rett og slett bidratt til å revitalisere det stadig like rødglødende brennpunktet mellom rock og jazz. 

Etter tyve (!!!) år med samspill, har de oppnadd en kommunikasjon og musikalsk dybde som er unik. Adresseavisen skrev at ”Musikerne har en kjemi seg imellom som gjør at de spiller med en nærmest telepatisk forstaelse for hverandre”. På deres forrige plate kokte de sammen et dynamisk heksebrygg som hørtes ut som Cream som spilte Coltrane (Alice eller John), remikset av Arne Nordheim eller Karlheinz Stockhausen. Platen er en sonisk reise som til minner like mye om filmmusikk og en kunst-installasjon som en klassisk samling av låter. Men uansett hva trioen gjør. høres det ut som Bushman's Revenge. 

Bushman's Revenge er:

E¤ven Helte Hermansen: Gitar. 

Rune Nergaard: Bass.  

Gard Nilssen: Trommer.

«Noen fortalte meg en gang at det finnes to typer hunks i verden: De som ønsker å være det, og de som bare er det. Og av en eller annen grunn har det alltid slått meg at musikken til Hermansen, Nergaard og Nilssen går under sistnevnte kategori...»

Morgenbladet

I 2023 er bandet 20 år og feirer dette med både turne og ny plate! (nummer elleve!!) 

 

Foto: Marthe Amanda Vannebo 

Lignende: