Platelansering med Steinar Albrigtsen -

Platelansering med Steinar Albrigtsen - "The Pacheco Project"


Mandag 24.04.23 Kl. 15:00 / Kr. 0,- / Billett

Steinar Albrigtsen debuterte som plateartist i 1990 med albumet «Alone too long». Albrigtsen løftet countrymusikken opp på det musikalske Norgeskartet, og han ble raskt anerkjent som Norges mest kjente «cowboy». Albumet solgte over 180.000 eksemplar, og hele Norge hadde øynene på «den mørke nordlendingen med den silkemyke stemmen». Musikk kritikere og andre musikkelskere utpekte Steinar til” mannen som plasserte countrymusikken tilbake til der den skulle være”. 

I løpet av årene har Albrigtsen bevist at han er en av de mest allsidige og kompromissløse artistene vi har i Norge. Han har gitt ut 17 album innenfor sjangerne country, blues, jazz, vise og rockabilly. Av musikalske høydepunkt gjennom karrieren, sier Albrigtsen at opptredenen med Jonny Cash på Norwegian Wood (1992) er en milepæl.

Fem år har gått siden Steinars siste solo-album, de kritikerroste albumet "The Daily Blues», en hyllest til våre største bluesartister gjennom tidene. Steinar har alltid hatt en genuin interesse av å ivareta musikkhistorie og at publikum skal kjenne til både opphavsmenn, medvirkende musikere og ikke minst inspirasjonskilder.

Med «The Pacheco project» ønsker Steinar å hylle en av nåtidens beste låtskrivere, sin nærmeste venn og samarbeidspartner siden 1990-tallet, nemlig Tom Pacheco. Pacheco har skrevet over 3000 låter og er hyllet av legender som Rick Danko, Bob Dylan og Rolling Stones for sin evne til å trollbinde lyttere med sine utenomjordiske tekster.

Mandag 24.april klokken 15.00 lanserer Steinar vinyl-plata «The Pacheco project» inkludert 16-siders booklet med tekster og bilder.

På lanseringen vil publikum og musikkpresse få en akustisk smakebit fra plata, og selveste Øyvind Rønning gjennomfører et eksklusivt intervju med Steinar om prosjektet og Amerikas best bevarte låtskriver-legende, Tom Pacheco. Etter intervju og mini-konsert vil vinylplaten spilles over anlegget og det vil bli mulighet til å få kjøpe en signert utgave.

Lignende: