Bluegrassaften: Winding Road + jam

Bluegrassaften: Winding Road + jam


Onsdag 24.05.23 Kl. 21:00 / Kr. 220,- / Billett

Winding Road er en bluegrass-trio som har gjort seg bemerket med sitt nedstrippede lydbilde. Den trestemte vokalen står i fokus, akkompagnert av gitar, mandolin, autoharpe og kontrabass. Med inspirasjonskilder som Gillian Welch, Watchhouse og Alison Krauss & Union Station beveger de seg i landskapet mellom bluegrass og americana. 

I 2018 gav de ut sitt debutalbum «Steady Ground», som var på flere musikkjournalisters liste over årets beste album i 2018. Alle låtene er i hovedsak spilt inn live på «gamlemåten», med alle tre musikerene i samme rom. Dette gir albumet et upolert og dynamisk uttrykk. 

«Leverte musikalsk triumf i fullsatt skjenkestue» - Lierposten. 

«Låtene er varierte i instrumentering og uttrykk, med tydelige referanser til både gammel tradisjonell bluegrass og mer moderne americana» - CountryNorge

Med Winding Road får du en intim og nær konsertopplevelse, med både egenkomponerte låter og akustiske versjoner av klassikere. 

Trine Skullestad Hølland - vokal, gitar, autoharpe. Øyvind Fredriksen - vokal, gitar, mandolin. Erlend Skullestad Hølland - vokal, kontrabass.

Det blir som vanlig jam etterpå.

Lignende:
Mandag 08.07.24 Bluegrassaften: Seth Mulder & Midnight Run + jam