WIP-aften: Hanne Hukkelberg - soniske broderier

WIP-aften: Hanne Hukkelberg - soniske broderier


Mandag 27.09.21 Kl. 20:00 / Kr. 150,- / Billett

Hun er multi instrumentalist med erfaring fra et bredt spekter av genre, fra doom metal til fri jazz. Som komponist og plateartist har hun mottatt flere priser og utmerkelser for sin musikk.  I tillegg er hun også filmkomponist og damen bak soundtracket til dokumentarfilmen Røverdatter fra 2018. Vi snakker om Hanne Hukkelberg. En av få kvinner som har tatt grep om sin egen kreativitet og musikkproduksjon. Ved å lære seg produksjonsteknikk er hun fri i å skape sitt eget soniske univers.  Hun karakteriserer sin kreative tilnærming som om hun broderer i lyd og toner, klipper og limer og lager collage.  Auteur er et begrep på musikkskapere som gjør hele arbeidet med komponering, innspilling, arrangering og gjerne mixing.  Når en først har lært litt og inspirert drives videre til å forske og prøve ut ideer, har man gitt seg hen til et livslangt utforskningsprosjekt.  Noen elsker friheten og uavhengigheten, andre avstår. 

 Så hva var det som ledet Hanne Hukkelberg til å ta det totale kreative ansvaret?  Hva tenker hun om produksjon og produsentrollen?  Hva er hennes erfaringer, do’s and dont’s? I samtale med Kristin Sevaldsen er Hanne Hukkelberg WIP-aften seriens andre gjest på Herr Nilsen.

Høsten 2021 blir det månedlige WIP-aftener på Herr Nilsen i Oslo.  Temakvelder med samtaler, showcase og nettverksbygging. En møteplass for kvinner i musikkbransjen, hvor menn også er hjertelig velkomne.  WIP er forkortelsen for Women’s International Party som i 2021 arrangerer  sin tredje musikkfestival på rad med fokus på kvinnelige artister. WIP’s egen Kristin Sevaldsen (musiker & produsent) inviterer til et dypdykk og samtale om hverdagen til et utvalg kvinner, artister og fagpersoner relatert til musikkbransjen. Serien støttes av NOPA og Fond for utøvende kunstnere.

Velkommen!

Lignende: