Magnus Berg m/ Ola Øverby


Lørdag 28.09.19 Kl. 22:00 / Kr. 220,- / Billett

Magnus Berg er bare 22 år gammel, men regnes allerede av mange som en av verdens beste gitarister i blues rock sjangeren . Han er ung lovende, bluesens fremtid og har gjestet Herr Nilsen er rekke ganger. I 2014 slapp han plata "Cut me Loose" som han fikk den prestisjetunge prisen "Årets nykommer" for beste album. Nominert av Blues Blast Magazine.

Magnus Berg har ledet sitt eget band siden han var 16 år og spilt på ettertraktede norske festivaler inkludert Notodden Bluesfestival. Denne kvelden får vi høre han i tett samspill med trommeslager Ola Øverby ( Fieh, Damata, Adam Douglas).

Etter å ha turnert i 2013/2014 som gitarist for The Kirsten Thien Band i Frankrike, Tyskland, Belgia og Nederland er det en voksende liste over spillesteder i Europa som kjenner Magnus Berg. Han har gjort flere konserter i USA og begynner å bli et stort navn "Over There".

Magnus fikk sin først gitar (bygget av hans bestefar) i en alder av 7 år og har siden da utviklet sin melodiske og gutsy gitarstil med inspirasjon fra Steve Ray Vaughan, Otis Rush, Jimmy Reed og B.B King.

Magnus Berg – gitar, vokal.
Ola Øverby - trommer.

Lignende: