Marstokk's Mafia med Clas Yngström, Vidar Busk & Holger Chr. Sjåvik

Marstokk's Mafia med Clas Yngström, Vidar Busk & Holger Chr. Sjåvik


Lørdag 29.04.23 Kl. 21:00 / Kr. 330,- / Billett

Frank Marstokk tar nok en gang turen fra Skrova Fyr til hovedstaden. Hans Mafia-band har igjen tatt en ny form. Marstokk gjenoppfinner seg selv…Fyrvokterens grunnlag har alltid vært blues og rock. Med country i bunn. Denne utgaven gir oss desidert en sjanse til å oppleve rocke- og bluesgenet i sin reneste form.

Mafian forener denne gang to av kanskje verdens beste gitarister, svenske Clas Yngström og vår egen Vidar Busk. En happening som aldri er opplevd tidligere, men som begge virtousene ser fram til med oppstemthet og respekt. Settlisten er ikke engang diskutert, det er det ingen grunn til, dette blir ganske enkelt episk servering av blues- og rockehistoriens mangefasetterte juveler.

Marstokk presenterer også bassisten Holger Chr. Sjåvik, et multitalent fra felles hjemsted Hemnesberget og fast hjørnestein i husbandet hos Marstokk’s egen bluesklubb Tuff Enuff i Mo i Rana, for øvrig festivalaktuell i sommer. Det er vel ikke så mye usagt om Marstokk selv, men han betegnes stadig som værende en ankermann som har den, «in the pocket», som det heter…

Lignende: