Et skandinavisk toppmøte - Lars Jansson og Hans Ulrik med Sandvika Storband.

Et skandinavisk toppmøte - Lars Jansson og Hans Ulrik med Sandvika Storband.


Søndag 29.10.23 Kl. 19:00 / Kr. 230,- / Billett

Lars Jansson og Hans Ulrik har samarbeidet siden 1994 og har gjort jevnlige kvartett konserter i Danmark og Sverige, men ikke i Norge. Sandvika storband har invitert disse to eminente musikerne til å utvide noen av sine småbandlåter til fullt storbandformat. Det er duket for et topp skandinavisk musikalsk treff når Sandvika storband skal fremføre ny musikk sammen med komponistene Lars Jansson og Hans Ulrik.

Lars Jansson har vært en kjent skikkelse som en ledende jazzpianist, komponist og arrangør siden 1970-tallet. Lars er en kjær Norgesvenn og er en godt kjent legende for de fleste. Helt siden 1970-tallet da han i sin tidlige karriere spilte med våre største jazzartister som Jan Garbarek, Knut Riisnæs, Arild Andersen og Radka Toneff, har han jevnlig vært gjest med en rekke norske band over hele landet. Sandvika Storband har hatt gleden av å ha Lars som gjesteartist to ganger tidligere, blant annet nettopp her på Herr Nilsen. Han har gjort en rekke innspillinger i eget navn og vært medvirkende på et utall plater med andre jazzband. Han har i dag sin egen trio som turnerer verden rundt.

Hans Ulrik er en av Danmarks ledende jazzsaksofonister. Han har sin bakgrunn fra Berklee College of Music og har jobbet med internasjonale størrelser som Gary Peacock, Adam Nussbaum, Niels Lan Doky, Marilyn Mazur, John Scofield og Steve Swallow. Av våre norske artister har han spilt med Audun Kleive og Eivind Aarseth. Hans har gitt ut en rekke cd-er de siste 30 årene og har sitt faste band i Danmark i tillegg til Radiostorbandet (DR Big Band). Hans har vært gjesteartist med Sandvika Storband en gang tidligere, også det på Herr Nilsen.

Eckhard Baur vil som alltid være Sandvika Storbands musikalske leder på konserten.

Til konserten urfremfører Sandvika storband med gjestesolistene Lars Jansson og Hans Ulrik musikk med mange nye arrangementer samt noen låter bandet har gjort med Lars Jansson tidligere. Velkommen

Lignende:
Søndag 16.06.24 Tribute to Terry Gibbs & Bill Holman. Sandvika storband med Rob Waring (vib) og Eckhard Baur