Asle Beck

Asle Beck
Support: Nils Horn


Torsdag 30.01.20 Kl. 21:00 / Kr. 330,- / Billett

Asle Beck har siden gjennombruddet i 2008 med platen ”Tanker fra i går”,  blitt en meget populær og etterspurt artist. Og med radioslagere som bl.a. Skur 55, Varme Vinder, Finnmark og Grünerløkka,  har Beck gitt det norske folk herlige popviser med norske tekster, som vi alle synger eller nynner med på. 

Låtene til Asle Beck har på noen få år over fire millioner nedlastinger, lyttinger og views på Spotify, iTunes og YouTube, noe som er helt fantastiske resultater for en norsk artist. Han ga i 2014 ut plate nummer to ”Gikk så stille forbi” til strålende kritikker i flere av landets største aviser og med påfølgende radiointervjuer i flere radioer, deriblant hos nitimen på P1.  Asle Beck slapp i oktober 2017 sitt tredje album "Bruvoll Hotell" som føk inn på en 10 plass på VG Lista Topp 40. På plata har han bla. hatt med seg artister som Rita Eriksen, Amund Maarud, Øivind "Elg" Elgenes og Marian Aas Hansen.

Asle Beck spilles daglig på de største radiostasjonene i landet, har vært a-listet på flere av disse, solgt tusenvis av plater, han spiller for fulle hus og det er liten tvil om at han har fått en plass i nordmenns hjerter med sine ekte og ærlige tekster om livet, kjærligheten og naturen.

Er du ein av dei som synest det er alt for lite vestnorsk Indie rundt omkring? Det syntest me i Nils Horn. Derfor lagar me nett det. Tekstar som får deg til å rødma, grina eller gå deg ein tur, låtar som let annleis enn dei derre vanlege visene. Midt i november 2018 kom debutalbumet: “Sjå på meg no”.

Lignende: