Retromonster vs Plinth

Retromonster vs Plinth


Fredag 30.06.23 Kl. 21:00 / Kr. 300,- / Billett

Fredag 30. juni står i rockens tegn når to av Norges feteste up-and-coming rockeband deler scenen på Herr Nilsen. 

Kvelden starter med Askøy-bandet PLINTH som tar turen fra de syv fjell til Tigerstaden for å sette byen på hodet med sin groovy og 70-tallsinspirerte rock. Bandet spiller stort sett for utsolgte hus i Bergensområdet, men Oslo er en skalp de enda ikke har sikret seg. De har sluppet fire singler som har rukket å bli populær på Spotify og er i studio og jobber med debutalbumet sitt. Dette blir gøy! 

RETROMONSTER tar over og avslutter kvelden med å servere høyoktans hardrock med originale norske tekster og masse energi. Gutta har milevis av live-erfaring hvorav flere medlemmer også spiller i Led Zeppelin-tributebandet Gentle Groove, som har mange utsolgte konserter på Herr Nilsen bak seg. 

RETROMONSTER gav i 2022 ut albumet «Skyldig Som Faen» som høstet masse lovord. Heavymetal.no skrev «Zeppelinesque hardrock med en smak av Debbath», Rockman.no skrev «Fett album» og Off The Record beskrev skiva som «Spark meg i ræva rock ‘n’ roll!”. RETROMONSTER fikk æren av å være første band live på Herr Nilsen etter at Norge åpnet opp igjen i fjor og alle koronatiltak ble fjernet! Det ble en heidundrandes aften og det er ingen grunn til å tro at denne kvelden blir noe annet.

Eneste smitterisiko den kvelden er godt rockehumør og tendenser til luftgitar! Vel møtt!!

PLINTH er: 

Markus Rocknrolla Nødtvedt (gitar/vokal) 

Sindre Fauskanger (gitar/orgel) 

Tronna Bergsvik (bass) 

Eirik J. Nilsen (trommer)

RETROMONSTER er: 

Jan Erik Salvesen (vokal) 

Simon Sigurdson (gitar) T

om Arne Fossheim (trommer) 

Fredrik Gundersen (bass) 

Lasse Moe Hennum (gitar) 

John Kristian Alterkjær (piano/kor)

Lignende: