Siril Malmedal Hauge

Siril Malmedal Hauge + supp: Marte Røyeng solo


Torsdag 31.03.22 Kl. 20:00 / Kr. 295,- / Billett

Siril Malmedal Hauge lager musikk som beveger og fenger. Med røtter i jazztradisjonen og en sterk frasering er Siril er kjent for å være en god historieforteller som også tilpasser seg det instrumentalistiske. Med hennes klare og uttrykksfulle stemme, befinner musikken seg i et iørefallende landskap, men med en god dose finurligheter.


Hun har gitt ut to album i eget navn, "Uncharted Territory" og "Slowly, slowly", som har mottatt strålende kritikker. Dagsavisen mente at hun etablerte seg i toppen av norsk musikk i 2021 med sitt nyeste album. I tillegg har hun gitt ut to album i duoformatet med jazzgitarist Jacob Young som har blitt nominert til flere priser i Japan og NYC, og turnért i store deler av verden.

"Siril Malmedal Hauge har en skjult ild i seg og det er noe interessant i alle låtene hennes" - Jazzinorge

Til Herr Nilsen har hun med seg de fantastiske Kjetil Mulelid på piano, og Martin Myhre Olsen på saksofon.

Siril Malmedal Hauge – vokal. Martin Myhre Olsen – saksofoner.
Kjetil André Mulelid – piano.

Marte Røyeng

Det går en linje gjennom Marte Røyengs mangefasetterte katalog av poplåter, samtidsmusikk og musikkteaterverk: fascinasjonen for menneskets oppmerksomhetsevne – hva vi får med oss, og hva som glipper unna. Hun debuterte i 2019 som plateartist med «Reach» (Oslo Session Recordings). Albumet er produsert av Even Ormestad (aha, Jaga Jazzist), og innspilt i Athletic Sound i Halden og Albatross Recorders i Oslo. Debuten viser en utforskende og særegen singer-songwriter med et lekent og sofistikert låtmateriale.

Foto: Thomas Hegna

.

Lignende: