Petter Carlsen + Shaun Bartlett

Petter Carlsen + Shaun Bartlett


Torsdag 05.10.23 Kl. 21:00 / Kr. 325,- / Billett

Velkommen til en kveld sammen med Petter Carlsen og Shaun Bartlett. To sterke låtskrivere og artister i starten av ringrev-fasen møtes igjen etter 15 år for å dele scene, settliste, gode historier og en flaske vin. Du vil få en snill stund, fylt med inspirasjon, gode tekster og låter. Du kan la tankene fare. Velkommen.

Petter Carlsen

Med stemme og gitar lager altaværingen melodiøse sanger som publikum og kritikere har satt pris på i over 15 år. Petter har hittil gitt ut fem plater under eget navn, der hans nyeste, «The Sum Of Every Shade» (2020), viser mer av alle sidene hans.

“Å rangere plater er en høyst subjektiv øvelse, men dette er i min verden noe det ypperste som er laget av plater i vår region. På en uke har den vokst og vokst, som en triumf for oss som trives når enkeltlåter er noe mer enn øde øyer. Dette er spenstig øyhopping i storslåtte omgivelser.” Terningkast 6 -Altaposten

Shaun Bartlett

Konsertene til Shaun Bartlett kommer med 100% hyggegaranti og musikk som går "rett inn" via en formidlingsevne like overbevisende som den er nær!

I løpet av de siste par årene har den norsk-britiske artisten sluppet flere singler samt sitt fjerde album "Roots and Veins", en 7-spors reise i et univers som spinner rundt noen av livets harde virkeligheter fortalt med en stemme som mykner til det hele. I tillegg debuterte Shaun nylig som filmskaper med en poetisk dokumentar-musikkvideo-fjelltur-album-film der selve ruta har vært med på å bestemme låt-rekkefølgen på albumet. Og vil du bli litt ekstra kjent med artisten før konserten så finner du også musikkdokumentaren "15 Years of Wonder" på nettsiden under her.

Nettsider: 

http://www.shaunbartlett-music.com

http://www.pettercarlsen.com 

Lignende:
Lørdag 31.08.24 Laila Samuels m/band