Kvinnedagen - Cocktail Slippers  med appell av Stine Bendiksen aka  ROCKET QUEEN

Kvinnedagen - Cocktail Slippers med appell av Stine Bendiksen aka ROCKET QUEEN


Fredag 08.03.24 Kl. 21:00 / Kr. 300,- / Billett

Konsertstart : 21.00. Billetter på TicketCo eller i døra

Cocktail Slippers, et av Norges mest unike rockeband, slapp sitt femte studioalbum «Shout It Out Loud!» under pandemien. Nå skal det tas igjen for alt ugjort – og bandet er i sitt livs toppform! På selveste kvinnedagen får Østkanten Bluesklubb æren av å få besøk av dette spreke bandet. Her blir det full fres og rock`n roll!

Bandet har bestandig hatt rykte på seg for å være et forrykende liveband med sing-a-long stadion-rockelåter og ville, visuelle sceneantrekk, og er et av få band som slipper unna med å stjele så og si alle rockeklisjeer som finnes. Og etter over et år med unntakstilstander kan man med hånda på hjertet si at dette egner seg helt perfekt rett ut av høyttalerne og. Det vi alle trenger nå er litt gla’rock som får det til å kile i magen og krible i dansefoten.

Cocktail Slippers har aldri vært spesielt opptatt av sjanger eller janteloven for den saks skyld. Drivkraften har alltid vært gleden ved å lage musikk og spille konserter. Og som kvinner i rockeband har de tidvis blitt møtt av en del kommentarer som det motsatte kjønn slipper unna. Cocktail Slippers har alltid laget låter de selv digger, uten noen bekymring for hva anmeldere eller rockepoliti måtte mene. Det er et ganske bredt spekter av både låter, musikksjangre og tematikker på Cocktail Slippers nye album, selv om fellestrekket for hele plata er melodiøse vokallinjer og catchy gitarriff. 

Gjennom de siste to tiår har bandet vært radiolistet på flere kontinenter, gjestet en rekke TV-programmer og var bl.a. sterkt representert i den populære Netflix-serien Lilyhammer. I løpet av karrieren har de høstet erfaringer og røverhistorier fra scenen, backstage, turnébuss og fra utallige opptredener i inn- og utland. Etter å ha lyttet på albumet er det ingen tvil om at Cocktail Slippers har mange gode historier på hjertet.

Cocktail Slippers turnerte land og strand rundt i 2023 og avsluttet året med en etterlengtet USA-turné, der bandet blant annet var innom New York City/Manhattan, New Jersey, Providence (Rhode Island), Boston (Massachusetts), New Haven (Connecticut), Porrtland (Maine) og Holyoke. Cocktail Slippers rakk også å ta turen innom Wicked Cool Records innspillingsstudio der to funklende nye låter ble innspillet sammen med Steven Van Zandt. Den ene har "Little" Stvel Van Zandt skrevet til Cocktail Slippers. Begge låter skal etter planen slippes i løpet av året.

The true heart of rock & roll», er Cocktail Slippers blitt kalt. Etter 20 år fremstår de bedre enn noen gang.».«Sammen er de dynamisk dynamitt, og en sjeldent underholdende opplevelse på scenen». «Musikken til Cocktail Slippers er energisk og livsbejaende».«Hunndjevelsk Stjernestøv» -Klassekampen

Gled dere og velkommen til konsert på denne viktige dagen!

Lignende:
Fredag 15.03.24 Sonic Eden
Fredag 22.03.24 In Dreams - a tribute to Roy Orbison
Fredag 05.04.24 Micke and Lefty feat Chef
Fredag 19.04.24 Trond Svendsen & Tuxedo med oppvarming Anders Dahlberg
Lørdag 20.04.24 Carl Verheyen Band
Support: Bettina Schelker

Onsdag 01.05.24 1. mai konsert med Dylan Bonanza og Opera
Fredag 03.05.24 Sweetheart
Fredag 10.05.24 Bjølsen Valsemølle
Fredag 14.06.24 Charlie Watts swinging birthday party