The Jelly Roll Men.

Østkanten Bluesklubb: The Jelly Roll Men.


Fredag 27.11.20 Kl. 20:00 / Kr. 250,- / Billett

Østkanten Bluesklubb fortsetter med høstprogrammet, og husk at Covid-19 restriksjonene må følges. Det vil si at vi kun har 35 sitteplasser tilgjengelig pr. konsert. På grunn av dette kjører vi 2 konserter med 1 times varighet pr. konsert.  En konsert fra 20.00 til 21.00. og en konsert fra 22.00 til 23.00. Neste band ut er The Jelly Roll Men.Konsertstart kl.20.00.

THE JELLY ROLL MENFor å si det veldig enkelt: The Jelly Roll Men spiller old school, low down blues - slik det er ment å spilles. Deres live forestillinger er en komplett pakke! Den rette lyden, det riktige utseendet, holdningen og den rette følelsen! Bandet er en av de få som virkelig spiller de gamle greiene som dette. De fremfører gamle klassikere, og deres egne sanger er også i samme stil.

Bandet spilte inn sitt nye album "Jelly Roll Shuffle" med den prisvinnende produsenten Little Victor og The Jelly Roll Men og ble signert på Rhythm Bomb Records! Albumet kan bestilles på rhythmbomb.com. De har jobbet med både norske og internasjonale musikere på scenen, og The Jelly Roll Men får stor oppmerksomhet i disse dager.

Dette er ekte vare, og de er på oppdrag for å sikre at den nesten glemte kunsten å spille tradisjonell blues overlever.

Kent Erik "9Fingers" Thorvaldsen - vokal og munnspillKai "The Russian" Evenstuen - trommerThomas "Pee Wee Grim" Thorvaldsen - gitar og vokalOle Martin Røsten - ståbassØyvind "Hollandale Slim" Stølefjell - piano og vokal

Lignende:
Fredag 30.04.21 Jolly Jumper & Big Moe and The Jimbo Jambo Band.
Fredag 30.04.21 Jolly Jumper & Big Moe and The Jimbo Jambo Band.