Kate Havnevik
feat. Guy Sigsworth

Kr 230,- + avg. / 02.02.17 21:00 Del denne siden

Kate er en norsk sanger,låtskriver og komponist fra Oslo. Hennes debutalbum, Melankton, ble utgitt i mars 2006. Hennes første singel var «Unlike Me», med en undervanns-video som vant en bransjepris i USA. Deretter ble albumet plukket opp av Universal Republic USA for offisiell utgivelse i USA og Canada i mars 2007. Havneviks musikk har vært brukt i TV-serier, 10 låter i Greys Anatomy, og diverse låter i The OC, Injustice, The Commander in Chief og The West Wing.

Havnevik ga ut sin andreplate You i 2012gjennom en crowdfunding-kampanje via PledgeMusic.com. Etter et par år med filmmusikk-jobber, bla. skrev og orkestrerte Havnevik syv låter til filmen Mormor og de åtte ungene, som kom ut i 2013, og annen komposisjon (blant annet barne-operaen L.O.V.E). Havnevik ga ut samleplaten Residue i mars 2014, en samling låter som ikke var utgitt, variasjoner og demoer av låter og remixer. Havneviks tredje soloplate & i kom ut mars 2015, med nok en crowdfunding-kampanje via plattformen Pledge Music. Kates video for singelen Falling ble nominert til Nordic Music video Awards i 2015 .

Hun har tidligere samarbeidet med Röyksopp,som vokalist på sangene «Only This Moment» og «Circuit Breaker» fra albumet The Understanding. Hun er også med på live-EP-en Röyksopp's NightOut, som ble tatt opp under en konsert på Rockefeller i november 2005. Havnevik var også vokalist på Røyksopps turné til Japan og Tyskland i 2006 i forbindelse med lanseringen av The Understanding.

Hun med seg har hun bristiske Guy Sigsworth, kjent for å produsere store artister som Bjørk, Madonna og Alanis Morisette. Kate og Guy har samarbeidet i 10 år og jobber for tiden med et duo prosjekt. De har turnert sammen i Asia de siste årene. 

Program

neste ti konserter

Hele programmet