Martine Lund Hoel - releasekonsert

Kr 150,- / 02.05.11 21:00 Del denne siden

Martine Lund Hoel fra Gjøvik er i mai plateaktuell med albumet ”Spirits from Norway”. Vokalen til Martine preger dette albumet i større grad en tidligere og gjør dette til en spennende og vakker plate i krysningen mellom folk/pop. Med seg på platen har hun bl.a. Knut Anders Sørum som bidrar i den stemningsfylte duetten ”Mighty Moon”. Martine er signet på den Norske labelen Siwu Music.

Martine Lund Hoel´s musikk har har i det siste begynt å nå ut til store deler av verden hvorav hennes debut-album “Hidden Shore” solgte til alle verdensdeler innen to uker. Hennes fortryllende melodier og magiske lydlandskap har blitt hennes signatur gjennom både hennes plateutgivelser og konsertopptredener, hvor hun på en overbevisende og naturlig måte kombinerer musikalske uttrykk fra flere kulturer. Hennes instrumentering og nærmest mystiske stemmekvalitet har en unik evne til å bevege sine lyttere. Martine er også en anerkjent studiomusiker i Norge og har bl.a. medvirket på Stage Dolls siste utgivelse "Always".
Sommeren 2011 har hun blitt valgt ut til å være en av hovedartistene samt én av to komponister under "Great Dragons Parade" i Krakow, en stor festival som ender med et forykende show med fyrverkeri, lasershow og flyvende heliumdrager akkompaniert av Martines musikk. Under dette kveldsshowet forventes et publikumstall på 50.000 tilskuere.

www.martinelundhoel.com

Program

neste ti konserter

Hele programmet