Rikke Helen Bech og Mathias Klingenberg

kr 100,- / 03.05.10 21:00 Del denne siden

Lytteklipp; Littke Heart

Rikke Helen Bech og Mathias Klingenberg møttes på musikklinja på Manglerud videregående skole. De skal nå ha sin første konsert sammen, med et sett bestående av 15 låter. De skriver begge sine egne tekster og melodier, og skal fremføre flere av disse denne kvelden. Med seg har de den eminente Frank Michaelsen, som skal akkompagnere.

Rikke Helen Bech er en 22 år gammel låtskriver og sanger fra Lindeberg i Oslo. De siste tre årene har hun, ved siden av å jobbe med autistiske barn og ungdom, brukt tid på å skrive låter og utvikle sitt eget sound og uttrykk. Musikken kan best karakteriseres som melodiøs pop, med innslag av blant annet irsk folkemusikk, indianske toner og worldmusic. Uttrykket har blitt originalt og nyskapende, og tekstene er det lagt stor vekt på. Låtene har lekne melodier, er drømmende og fantasifulle, med et snev av virkelighet. Rikke kan i sin musikkstil minne om Katie Melua og Lisa Ekdal. Det lekne og drømmende uttrykket kjenner man igjen fra Walt Disney-klassikerne.

Mathias Klingenberg er en 21 år gammel mann fra Østensjø i Oslo. Mathias gikk tre år på musikklinja ved Manglerud videregående skole, og går for øyeblikket sitt andre år på musikerutdanningen NISS. Mathias skriver egne låter med inspirasjon fra Minor Majority og kan minne om Damien Rice og David Gray. Hans låter har spennende og mystiske landskap, og de nydelige melodiene er lette å bli glad i.

Program

neste ti konserter

Hele programmet