Sigrid Brennhaug Band // Oslo Jazzforum på Herr Nilsen

Sigrid Brennhaug Band // Oslo Jazzforum på Herr Nilsen


Lørdag 04.03.23 Kl. 16:00 / Kr. 270,- / Billett

Sigrid Brennhaug ga ut sitt kritikerroste, nordnorske vise/pop/jazz-album i 2020.  Albumet ble svært godt mottatt av et samlet anmelderkorps!

Terje Mosnes (Jazz i Norge) skriver:-Sigrid Brennhaug står fram som en kvalitetsbevisst opphavsperson og super vokalformidler med dette bemerkelsesverdige debutalbumet.Det instrumentale tonefølget hennes er så elegant, vitalt og kompetent at det står fram som en attraksjon i seg selv. Fine låter og en drøm av et band – en godt voksen Sigrid Brennhaug leverer et førsteklasses debutalbum. Kvartetten låter som et supersammenskrudd band og leverer formidabel visepopjazz.

Tor Hammerø (Nettavisen) skriver:-Brennhaug synger på dialekt og det kler henne, tekstene og budskapet hennes bedre enn noe annet språk - garantert. Nå inntar Sigrid Brennhaug plassen ved siden av Kari Bremnes i cd-hylla. De passer veldig godt sammen.

Arild Rønsen (Puls) skriver:-Jeg faller pladask for balladen «Svale, fly», mens «Drøm mens du sover» er ei vuggevise som sender tankene i retning Kari Bremnes. Så glemte jeg kanskje å si at hun synger som en engel?

Sigrid er en særs erfaren og allsidig sanger, med bred musikkfaglig bakgrunn. Både som pedagog og artist. I tilegg til sitt eget band, har hun turnert og samarbeidet med Palle Wangberg, The Real Thing, en rekke andre musikere og sangere, samt en mengde opptredner i riksdekkende fjernsyn og på teater.

Sigrid Brennhaug - vokalJohn-Kåre Hansen - gitarAdrian Danielsen - tangenterChristo Stangness - kontrabassRoger Johansen - trommer

Konsertene støttes av Oslo Kommune og Norsk Jazz Forum.

Herr Nilsen er støttet av Kulturrom, 

Lignende:
Lørdag 04.02.23 Julian Hauglands Commitment band // Oslo Jazzforum på Herr Nilsen
Lørdag 11.02.23 Into the wild hills - Morten Halle // Oslo Jazzforum på Herr Nilsen
Lørdag 18.02.23 SOLID! & John Ellis // Oslo Jazzforum på Herr Nilsen
Lørdag 25.02.23 Kjeld Lauritsen trio // Oslo Jazzforum på Herr Nilsen
Torsdag 09.03.23 The Core // Oslo Jazzforum på Herr Nilsen
Lørdag 18.03.23 Trio de Janeiro // Oslo Jazzforum på Herr Nilsen
Lørdag 01.04.23 2x3 - Kasper Værnes trio / Atle Nymo trio // Oslo Jazzforum på Herr Nilsen
Lørdag 08.04.23 Tune Up // Oslo Jazzforum på Herr Nilsen