Nilsens MandagScene Pigalle

cc 50,- Medlem gratis / 04.05.09 22:00 Del denne siden

Pigalle er et band bestående av meget erfarne musikere. De har et bredt repertoar bestående av egenkomponert musikk samt coverlåter tilpasset deres særegne musikalske utrykk innenfor blues, jazzswing, og rock.

Pigalle er kjent for å skape en høy og lun stemning og blir som oftest engasjert igjen på de stedene de har spilt. Her kan nevnes: Notodden Bluesfestival, Buddy, Brettville, Hell Bluesfestival og Herr Nilsen etc.

Pigalle har spilt inn 2 cd’er, ”Acoustic” og ”Norwegian Blue”, som de har høstet gode kritikker for i landets største aviser.

Pigalle består av:

Kjell B.Larsen (gitar&vokal)
Er en av grunnleggerne av gruppa Ruphus på 70-tallet og har siden vært aktiv innen norsk musikkliv. Her kan nevnes: Chipahua med bl.a. Inger Lise Rypdal og May Britt Andersen og MOMS. Han har også vært backing-musiker for utallige veletablerte artister.

Preben Olram
(kontrabass&vokal) Han er en hyppig brukt musiker og har spilt med bl.a.Reidar Larsen, Lars Beckstrøm (De Lillos) og Steinar Albrigtsen.

Terje Pedersen,
(trommer&vokal) Terje er en allsidig musiker og har spilt med Marianne Antonsen, Jørun Bøgeberg og Steinar Albrigtsen.

Kjell Rønningen
(orgel/vokal/syrisk håndtromme) er en alsidig musiker med lang og bred erfaring fra band og musikerliv. (Saluki, Ruphus, Arild Nykvist og Kai Eide)

Program

neste ti konserter

Lørdag 30.05.20 16:00

Helle Brunvoll og Magne Arnesen - strømmekonsert

Lørdag 06.06.20 16:00

Kompen Quintet - strømmekonsert

Hele programmet