New Swing Generation

kr 150,- / 04.12.10 22:00 Del denne siden

New Swing Generation (NSG) er et 9-manns kanonsterkt mini-storband med base i Oslo, og nå er det igjen tid for at de besøker Herr Nilsens intime klubbscene med sine fantastiske tolkninger av mega-hits fra de siste 30 år.


Kan du se for deg Frank Sinatra synge "Jump" av Van Halen, eller Sammy Davis Jr. gjøre "Dancing Queen" av ABBA?

Det kunne gutta i NSG, men da herrene Sinatra og Davis Jr. dessverre var utilgjengelige, ble de erstattet med vår alles kjære Tommy La Verdi, og da særlig hans alter ego: Tony Cardoni. Legg til arrangementer i toppklasse og 8 musikere fra hovedstadens øverste hylle, og det kan presenteres et forrykende show med moderne hits i swing-drakt.

Låtene er omarrangert slik de tenkte seg at Sinatras kapellmester ville ha gjort det, og låter som "Born To Be Wild", "Back In Black", "Jump", og til og med noen fra Britney Spears og Madonna, - blir nok aldri de samme igjen etter en tur gjennom "swingblenderen" til New Swing Generation.

I tillegg til å være Oslos kanskje mest velkledde orkester, bevarer New Swing Generation stilen, sjarmen, swingen, grooven og den coole attituden som 50-tallets swing- og storband hadde, bare med monster-mega hits fra de siste 30 år på repertoaret. Det er lett å la seg imponere når god musikk blir presentert med overlegen stil, forførende sjarm og smittende spilleglede.

Bandets Swing-Chef (arrangør) og gitarist Jens Thoresen har tatt for seg noen av de mest kjente låtene fra de siste decennier, og sammen med bandet serverer han classy, velsmakende, morsomme og minneverdige arrangementer det er lett å bli glad i.

Musikerne er alle durkdrevne live/studio-musikere og bandet kan skilte med følgende imponerende førsterekke:

Tommy La Verdi / vokal
Fredrik Øie Jensen / tenorsax
Håvard Fossum / altsax
Marius Haltli / trompet
Jørgen Gjerde / trombone
Jens Thoresen / gitar
Henrik Mosnes / piano
Eirik André Rydningen / trommer
Bjørn Enoksen / kontrabass

Program

neste ti konserter

Hele programmet