Quenn Bees –En musikalsk delikatesse Skorgan-Heltberg-Eriksen

kr 300,- / 05.03.08 21:00 Del denne siden

Tre av Norges mest markante og særpregede kvinnelige artister har slått seg sammen til en trio.

Både Anita Skorgan, Hilde Heltberg og Rita Eriksen har på hvert sitt felt gjort suksess med selvstendige artistkarrierer.

Nå opptrer de sammen, og byr på et spennende musikalsk repertoar.

Gruppen oppsto ut fra et ønske om å få i gang et musikalsk samarbeid med andre kvinner i en ellers så mannsdominert bransje. De ønsket en mulighet til å kunne dele både ansvar og sangglede i et yrke som til tider kan være ganske ensomt.

Våren 1998 fant den første øvelsen sted, og med noen utskiftninger underveis fremstår gruppa i dag, som et band hvor de legger vekt på trestemt sang, og vakre harmonier. Fra å bare gjøre noen få jobber for events., tok gruppa steget til å gi ut et album. ”From the Fountain” ble godt motatt av publikum, og I 3 år har de nå turnert land og strand rundt, i alt fra kirker til festivaler og event.

Tanken har vært å få lov til å fremføre de flotteste låtene, i fra artister jentene setter høyest. Sjanger messig, favner de vise, folk, roots, country og i forhold til publikums tilbakemeldinger, så har dette vært vellykket. Jentene har plukket låter i fra for eksempel James Taylor, Tom Waits, John Hiatt, Randy Newman og Leonard Cohen, for å nevne noen.

De presenterer et musikalsk gourmet-måltid, og de gjør det med stil, humør og sangglede.

Kr 300,-

Program

neste ti konserter

Lørdag 30.05.20 16:00

Helle Brunvoll og Magne Arnesen - strømmekonsert

Lørdag 06.06.20 16:00

Kompen Quintet - strømmekonsert

Hele programmet