Øya Klubbdagen

Gratis inngang for alle med Øyapass og 100,- i døra for alle andre. / 05.08.14 19:00 Del denne sidenDelta

Tirsdag 5.august er Østkanten Bluesklubb og Herr Nilsen i gang med klubbdagen som er startskuddet for Øyafestivalen. Dette blir en kveld med topp artister og topp stemning.
Gratis inngang for alle med Øyapass og 100,- i døra for alle andre.

19.00 - NRWY
20.30 - BLØSH
22.00 - MARCUS LØVDAL BAND
23.30 - PETTER BAARLI

19.00: NRWY
NRWY er flanellskjorte og skjegg. Sterke gitardrevne melodier med en umiskjennelig vokal utgjør grunnstammen i Oslobaserte NRWYs sound. Tilhengere av britisk syttitallsrock, amerikansk singer/songwriter-tradisjon og nittitallets alt-countryscene kan glede seg til å se bandet live. Bandet har gjestet scener i hele landet i tillegg til London, Liverpool og Austin. Sistnevnte by var også lokasjon for innspilling av debutalbumet "Negatives" som kom ut på vinyl i 2013. For tiden er bandet i studio og finpusser neste skive. Er det én konsert du ikke bør gå glipp av, så er det denne. Bunnsolid og underholdende!

20.30: BLØSH (tidl. Tibi & her cello)
Den Oslo-baserte duoen BLØSH består av cellist og sanger Teresa Bernabé fra Madrid og gitarist Jørgen Berg Svela fra Skjetten. Tross sin unike instrumentkombinasjon har de ikke funnet noe særere å kalle musikken sin enn «pop», og sier at de lar seg inspirere av blant annet Beatles, Feist, Dirty Projectors, Oh Land, Paul Simon og St. Vincent.

BLØSH er nok et ukjent navn for mange, men Teresa og Jørgen både spiller og har spilt med artister som Depedro (Calexico), Mikhael Paskalev, Jonas Alaska og Steeling Sheep. Etter å ha vært i studio med Øyvind Gundersen (Atlanter, Hanne Kolstø, Siri Nilsen m.m.) for å spille inn sitt debutmateriale er de nå klare for å vise seg frem fra fronten av scenekanten.

22.00:Marcus Løvdal Band
Marcus Løvdal band gikk helt til topps i bluescupen under årets Notodden Bluesfestival, i skarp konkurranse med band fra hele landet. «Marcus Løvdal Band har stor musikalsk kvalitet, hvor hver enkelt musiker holder et veldig høyt nivå. Samspillet er utrolig tett og de har stor dynamikk i fremføringene. De har også god kommunikasjon innad i bandet og en bra rollefordeling.» Dette var begrunnelsen fra juryen i Union Blues Cup.
Marcus Løvdal band ble startet opp i Kristiansand på musikkonservatoriet rett før jul i 2012.

23.30: Petter Baarli
Petter Baarli har vært en del av det norske musikkmiljøet i mer enn tretti år, fra han startet Riff Radd i 1979. Han er kanskje mest kjent som gitaristen i Backstreet Girls, men spiller sin gitar i en rekke forskjellige settinger. De siste årene har han for eksempel vært kapellmester i forestillingen "Verdiløse Menn" på Nationaltheatret, en hyllest til hans gode venn Joachim "Jokke" Nielsen. I år slapp Petter sin første plate under eget navn, og vi er svært stolte over at han entrer scenen som en fantastisk avslutning på en stor klubbdag på Herr Nilsen under årets Øyafestival.

Program

neste ti konserter

Hele programmet