Kristin Fjellseth

Kr 150,- / 05.12.11 21:00 Del denne siden

Kristin Fjellseth slapp albumet ”Golden Heartbeats” 28.oktober. («Labels & Gentlemen/Musikkoperatørene) Tekster, musikk, gitar og vokal av Kristin Fjellseth. Albumet er spilt inn live hos produsent og tekniker Jon Anders Narum (bl.a. kjent som gitarist og produsent i søskenbandet Narum) over 10 dager i august 2011. Hun har med seg Ellen Andrea Wang( årets Jazztalent Dølajazz 2011) på kontrabass og Arne Henry Skullerud på trommer, perkusjon, glass og piano.

Det musikalske uttrykket er organisk, akustisk og naturlig. Vokalen, formidlingen og tekstene står i sentrum, og Kristins selvlærte gitarspill fungerer nesten som et supplement til stemmen hennes mer enn akkompagnement. Kombinert med myke kontrabasstoner, spennende perkusjon og klangfulle vokalharmonier blir det et helhetlig og spennende uttrykk. Enkelte spor er krydret med steelgitar, klarinett og strykere og tilfører enda mer variasjon og "kant" i uttrykket. Musikalsk beveger hun seg i samme landskap som Joan Baez, Joni Mitchell og singer/songwritertradisjonen, men med sitt eget uttrykk som har vokst fram etter mange år som låtskriver og vokalist i forskjellige sammenhenger.

Som 17 – åring platedebuterte Kristin Fjellseth som vokalist i bandet Pale Forest. Pale Forest gav ut 3 album og 2 EPèr og turnerte i Norge og Europa og er i 2012 aktuelle med et nytt studioalbum. Hun har også vært gjesteartist med flere artister, som The Gathering (NL), Anneke Van Giersbergen (NL), Anti Atlas (UK) og Narum (NO). Kristin er også en av artistene som bidro med musikk til den populære TV-serien «Himmelblå». Sangen «In my own simple way» ble brukt i flere episoder.

Kristin har spilt konserter alene og med forskjellige bandkonstellasjoner blant annet som oppvarmingsartist for Richard Hawley og Maria McKee. Hun har spilt konserter i klokketårn, i kolonihytter, i sjømannskirken i New York og på store scener som Rockefeller og Sentrum Scene i Oslo, Melkweg i Amsterdam og «Elyssè Montmartre» i Paris.

Program

neste ti konserter

Hele programmet