Hollow Illusion + Fierce Justice

Kr 100,- + avg. / 10.06.16 22:00 Del denne siden

Hollow Illusion er i disse dager aktuelle med deres selvtitulerte debut cd som kom ut den 12.02.2016. Deres planer for året 2016 er å promotere cd'en og turnere rundt i store deler av verden som Japan, Australia, USA, England og Norge. Skiva har allerede fått veldig bra kritikker både i Norge, Japan, Italia, England, og flere av deres nye låter, har blitt spilt på flere radiostasjoner i mange land i Europa.

Hollow Illusion lager musikk med inspirasjon fra klassiske hardrock-band som f.eks. Judas Priest, TNT, Black Sabbath, Europe og Thin Lizzy.
For mer info sjekk ut disse sidene:

https://www.facebook.com/HollowIllusion/
http://www.hollowillusion.com/
https://www.reverbnation.com/hollowillusion

Fierce Justice er et hard rock/metal band bestående av fire medlemmer basert i Oslo/Akershus. Siden bandets etablering har de staket ut sin kurs ved å la seg inspirere av intensiteten og den tunge energien til alle de legendariske rock- og metal bandene på 70- og 80-tallet i deres storhetstid.

Fierce Justice viderefører den tunge bluesen til Black Sabbath, Led Zeppelin og AC/DC, de raske og aggressive riffene til Metallica og Pantera, og ikke aller minst de episke og melodiøse passasjene til Dio, Uriah Heep og Deep Purple. Fierce Justice har forent slike musikalske høydepunkter i sine sanger og samtidig latt tekstene i låtene gi gjenlyd av vår tids moderne og aktuelle temaer.

Program

neste ti konserter

Hele programmet