Tove Bøygard m/band
Supp: Charlotte Audestad

Kr 200,- + avg. / 11.05.18 22:00 Del denne siden

Tove Bøygard er en singer/songwriter fra Ål i Hallingdal og en utpreget liveartist. Hennesmeget sterke tilstedeværelse og formidlingsevne, akkompagneres av gnistrendegitarspill og munnspillsoloer. Hun er kjent for å ha et stort samfunnsengasjement som hun kommuniserer med sterke tekster og gode melodier. En konsertopplevelse med Tove Bøygard setter sine spor hos tilhørerne.

Tove Bøygard kom i januar i 2017 ut med albumet «Blåe Drag», hvor musikken befinner seg i et landskap som kan beskrives som ”Country Noir”, eller Dolly Parton møter Nick Cave i en Tom Waits diner. Mange av låtene lodder i det mørkere leiet enn tidligere, både musikalsk og tekstlig. Plata har høstet ovasjoner fra en samlet musikkpresse, med imponerende over 20 anmeldelser hvor samtlige gir den terningkast fem eller seks!

Toves band består av noen av Norges fremste musikere; Freddy Holm på gitarer og fele, Jørun Bøgeberg på bass og Eivind Kløverød på trommer.

Dette skriver Bluesnews om konserten på Notodden Bluesfestival 2017:

”Og Tove Bøygard, – for en americana/ blues og singer-songwriter artist vi har fått i henne da hun fikk kjemperespons på Teledølen fredag. Med musikerne Eivind Kløverød, Jørun Bøgeberg og Freddy Holm, som alle er trollmenn på henholdsvis trommer, seksstrengs bass og alle mulige strengeinstrumenter har Norge endelig fått en artist i klassen med Lucinda Williams.”

Program

neste ti konserter

Hele programmet